nu opgeven

 
   

Gezamenlijk beleidsvoorstel uitdaagrecht Flevoland van overheden en samenleving

 

Gemeenten, waterschap en de provincie Flevoland hebben gezamenlijk een beleidsvoorstel voor het uitdaagrecht gemaakt. Ook bewonersinitiatieven en maatschappelijke organisaties hebben hieraan meegewerkt. De beleidstekst wordt nu voorgelegd aan de besturen van gemeenten, provincie en waterschap. 

Het is voor het eerst dat maatschappelijke initiatiefnemers en overheden samen werken aan het uitdaagrecht-beleid. In de provincie Flevoland zijn zes gemeenten en een waterschap. Samenwerken en kennis uitwisselen gebeurt al regelmatig in Flevoland. Voor het uitdaagrecht is een werkgroep van overheden ingesteld die met bewoners, woningbouwverenigingen en maatschappelijke organisaties aan de slag is gegaan. 

Het Kennisnetwerk ondersteunt de Flevolandse overheden bij het uitdaagrecht en bij samenwerking rond bewonersparticipatie.

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.